Dilletoppen

Dilletoppen

Fijne dilletoppen Anethum graveolens

  • Dille heerlijk op vis
  • Unieke, zoete smaak
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Ontdek de zachte en unieke smaak van dilletoppen

De dilletoppen zijn de fijnste dilleblaadjes. Dille heeft een unieke smaak met toetsen van anijs, selderij en peterselie. De zachte smaak van dilletoppen past goed bij sauzen, soepen, aardappelen en natuurlijk in visgerechten. Dille wordt gebruikt in Duitse aardappelsoep en koolgerechten. Dilletoppen passen ook uitstekend in brood, dips, jus en in salades zoals koolsla, macaroni en aardappelsalade, salade dressings, kip, ei- en vleesgerechten. Of roer dilletoppen door yoghurt en zure room. Dilletoppen zijn een essentieel element van de bekende Scandinavische graved lax of gemarineerde zalm.

Gebruik van Dilletoppen

Dille in je gerecht

Samenstelling

Bewaring en houdbaarheid

Dilletoppen is minstens houdbaar tot 31-01-2022 (35g), 28-02-2022 (80g), 31-01-2022 (225g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, schelpdieren, soja, sulfiet, vis en weekdieren worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Aanverwante Producten

Recepten

Komkommer - dille salade

Snijd 1 komkommer in de lengte door en verwijder de zaadjes. Snijd de komkommer in hele dunne plakjes. Meng de komkommer met 4 el yogonaise, zout en gedroogde dille.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar