Déca koffie capsules

Déca koffie capsules

Déca koffie capsules

  • Bio-degradabele capsules
  • Déca zonder chemische behandeling
  • Net zoveel smaak
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

De lekkerste déca koffie in 100% composteerbare capsules

Wat een opluchting om eindelijk te kunnen genieten van de heerlijkste koffie, zonder ecologisch schuldgevoel. Nadat je van deze heerlijke bio-espresso hebt genoten, gooi je je capsules bij het groenafval of in de composthoop. In minder dan 6 maanden zullen de gebruikte caps afbreken tot plantaardig compost. Je hebt je eigen afval beheerd!

Déca zonder chemicaliën

Bij het Swiss Water Process komen helemaal géén chemicaliën aan te pas. Het proces gebaseerd op de oplosbaarheid van cafeïne en osmose om cafeïne uit groene koffiebonen te verwijderen. Daarvoor is er enkel water nodig. En een uitgekiend parcours van weken, spoelen en filteren door speciale houtskool filters. Op die manier wordt de cafeïne weg gewassen terwijl de aroma's net in de groene koffiebonen blijven.

Décafeïne met veel smaak

Déca koffie is vaak een slappe afspiegeling van het origineel, maar net door het beschreven decafeïneerproces zonder chemicaliën blijven de aroma's in de groene koffiebonen. Zo kunnen ze net zo goed gebrand worden door de meester-brander als elke andere boon. En krijg je net zo'n lekkere kop koffie als resultaat.

Een optimale espresso

Déca-koffie capsules herken je aan hun blauwe ring. Vergeet nooit je kopjes voor te verwarmen met heet water voor een perfecte espresso ervaring. Deze koffie kan ook 'lungo' gezet worden, tot ongeveer 18 cl water.

Samenstelling

Gemalen biologische koffie in afbreekbare capsules. 100% natuurlijk zonder additieven, biologisch geteeld.

Bewaring en houdbaarheid

Déca koffie capsules is minstens houdbaar tot 30-06-2021 (). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, schelpdieren, soja, sulfiet, vis en weekdieren worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar