Zwarte thee Darjeeling SF Margaret's Hope

Zwarte thee Darjeeling SF Margaret's Hope

Zwarte thee Darjeeling Second Flush Margaret's Hope

  • Secund Flush TGFOP1 kwaliteit
  • Sprankelend, vol aroma
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Aromatische Darjeeling

Deze sprankelende, volle en aromatische thee komt uit een van de meest populaire theeplantages van Darjeeling. Bijna een eeuw geleden werd deze plantage genoemd naar de vroeg overleden dochter van de oprichter Margaretha. Deze Darjeeling Margaret's hope is een kwaliteitsthee met een vol en beetje zoet aroma.

Second flush thee van Darjeeling, India

Darjeeling is zonder twijfel een van de leidende thee-regionen van de wereld. Op de zuidelijke flanken van de Himalaya liggen meer dan 80 theeplantages tot op 2.500 meter hoogte. De smaak van Darjeeling thee is sterk afhankelijk van de oogsttijd. Deze second flush Darjeeling thee wordt geoogst tijdens de zomer in juni en juli. Doordat ze al wat langer licht hebben gekregen, krijgen de theeblaadjes meer kracht en aroma.

Topkwaliteit: TGFOP1 kwaliteit

De kwaliteit van losse thee wordt vaak aangeduid met een afkorting. Onze zwarte thee Darjeeling Margaret's Hope is een TGFOP1-thee: Tippy Golden Flowery Orange Pekoe van de eerste kwaliteit. Dit is een hoge kwaliteitsthee en wijst op jonge theeblaadjes met lichte uiteinden.

Gebruik van Zwarte thee Darjeeling SF Margaret's Hope

Gebruik 4 tot 5 opgehoopte theelepels per liter of een klein theelepeltje per kop en overgiet met kokend water. Voor een ideale bereiding laat je de thee 2 tot 4 minuten trekken.

Samenstelling

100% natuurlijke zwarte thee van de theeplantage Margaret's Hope uit Darjeeling, India.

Bewaring en houdbaarheid

Zwarte thee Darjeeling SF Margaret's Hope is minstens houdbaar tot 15-01-2023 (60g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar