Zwarte thee Darjeeling FF Soom

Zwarte thee Darjeeling FF Soom

Zwarte thee Darjeeling First Flush Soom bio

  • Hoogste kwaliteit
  • Nootachtige, zoete en zachte smaak
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Superkwaliteit met zachte aromatische smaak

De klassieke, erg aromatische Fist Flush Darjeeling van de Soom plantage staat bekend om de nootachtige, zoete en zachte smaak. De biologische thee van de hoogste kwaliteit heeft een klassiek en erg aromatisch karakter.

Verfijnde first flush thee van Darjeeling, India

Darjeeling is zonder twijfel een van de leidende thee-regionen van de wereld. Op de zuidelijke flanken van de Himalaya liggen meer dan 80 theeplantages tot op 2.500 meter hoogte. De smaak van Darjeeling thee is sterk afhankelijk van de oogsttijd. Deze first flush Darjeeling thee wordt geoogst aan het begin van de lente, van maart tot mei. De piepjonge, delicate theeblaadjes hebben een levendig en fris aroma met een zacht, wat bloemig karakter.

Topkwaliteit: FTGFOP1 kwaliteit

De kwaliteit van losse thee wordt vaak aangeduid met een afkorting. Onze zwarte thee Darjeeling Soom is een FTGFOP1-thee: Finest Tippy Golden Flowery Orange Pekoe van de eerste kwaliteit. Dit is een van de hoogst mogelijke kwaliteiten en wijst op hele, jonge theeblaadjes met lichte uiteinden.

Gebruik van Zwarte thee Darjeeling FF Soom

Gebruik 4 tot 5 opgehoopte theelepels per liter of een klein theelepeltje per kop en overgiet met kokend water. Voor een ideale bereiding laat je de thee 2 tot 4 minuten trekken.

Samenstelling

100% natuurlijke zwarte thee uit biologische landbouw van de theeplantage Soom uit Darjeeling, India.

Bewaring en houdbaarheid

Zwarte thee Darjeeling FF Soom is minstens houdbaar tot 14-12-2022 (60g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar