Colombo kruidenmix

Colombo kruidenmix

Colombo kruidenmix

  • Caribisch kerriepoeder
  • Samengesteld op de Antillen
  • Veelzijdig te gebruiken
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Exotische smaakmaker

Deze curry-achtige kruidenmix ontstond toen de Antilliaanse bevolking uit India geïmporteerde kerriepoeders verrijkten met lokale kruiden en specerijen. Zo ontstond deze fantastische exotische smaakmaker. We stellen de Colombo kruidenmix samen op de Antillen zelf. Resultaat: een natuurlijke mix met een authentieke Caribische smaak.

Veelzijdig in gebruik

De Colombo kruidenmix is bij uitstek geschikt voor Caribische Colombo: een dikke curry-achtige stoofpot, traditioneel gemaakt met geit, lam of varkensvlees. Verder is de mix bijzonder veelzijdig in gebruik. Het geeft een prachtige en smaakvolle korst aan lamsvlees, gyros, varkensvlees of gebraden groenten. Voeg ook toe aan allerhande rijst- en groentenschotels. Of roer enkele theelepels Colombo kruidenmix door een roux voor een lekkere currysaus.

Samenstelling

Kurkuma, mosterd, zwarte peper, paprika, koriander, komijn, fenegriek. 100% natuurlijk en zonder additieven.

Bewaring en houdbaarheid

Colombo kruidenmix is minstens houdbaar tot 23-10-2024 (135g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product bevat volgende allergenen: mosterd. Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Aanverwante Producten

Recepten

Colombo stoofpot

Bruin vlees (meestal varkens- of lamsvlees) in een stoofpot en haal het dan uit de pot. Voeg knoflook, uien, verse gember en Colombopoeder toe. Laat sudderen in de vleessappen. Doe het vlees terug in de pot. Voeg water, zoete aardappel (bonaito) en pompoen (calabaza) toe. Breng aan de kook en laat opnieuw sudderen. Vul eventueel aan met tomaten, kokosmelk, aubergine, okra of limoensap. Serveer met rijst.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar