Citronella etherische olie Ladrome bio

Citronella etherische olie Ladrome bio

Citronella etherische olie Ladrome bio Cymbopogon winterianus

  • Frisse, citroenachtige geur
  • Tegen muggen
  • Zuiver en onverdund
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Zuivere etherische olie van citronella

De citronella etherische olie van Ladrome is 100% zuiver met citronella uit biologische teelt. De geur van deze etherische olie is fris, grasachtig, en citroenachtig. Citronella kan je goed combineren met etherische olie van geranium, cederhout, den, petitgrain, bergamot, citroen, mandarijn, pompelmoes en sinaasappel.

Gebruik

  • Inwendig: Citronella etherische olie kan je in kleine hoeveelheden gebruiken om dranken of andere voedingsmiddelen op smaak te brengen.
  • Massage: Meng 3 druppels in plantaardige olie (bv. amandelolie) en breng lokaal aan.
  • Bad: 6-10 druppels citronella mengen met Disp'aroma, een beetje melk, room of een lepeltje honing. Dit toevoegen aan een warm bad en 15 - 20 minuten baden. Ideaal bij verkoudheid.
  • Verzorging voor de vette huid: Maak een tonic van 2 tot 4 druppels citronella in een glas gekookt water en spoel hiermee het gezicht 2x per dag af.
  • Verstuiven / verdampen: 30 minuten tot 1 uur in de leefruimte verstuiven om te ontgeuren en op te frissen. Of druppel enkele druppels op een doekje en leg naast je hoofdkussen. Ook handig om muggen op afstand te houden.

Samenstelling

100% zuivere, biologische citronella etherische olie. Verkregen door traditionele waterdampdistillatie van bovengronds kruid. Herkomst: Azië / Sri Lanka

Bewaring en houdbaarheid

Citronella etherische olie Ladrome bio is minstens houdbaar tot 30-07-2025 (0.01l). Droog, donker en koel bewaren.

Aanverwante Producten

Recepten

Natuurlijke citronella kaars maken

Neem een glazen pot, bv. een oude confituurpot, en vul deze met wat verse of gedroogde kruiden die muggen afweren, zoals munt, citroen(gras), lavendel, kaneel, tijm of rozemarijn. Vul de pot met water en voeg enkele druppeltjes etherische citronella olie toe. Stop het drijfkaarsje in de pot en steek het aan in je directe omgeving.

Citronella olie verdampen tegen insecten

Voeg water en enkele druppels etherische citronella olie toe aan een geuroliebrander. Let wel op dat je de oliebrander enkel aansteekt in goed verluchte ruimtes.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar