Citroenmelisse

Citroenmelisse

Citroenmelisse Melissa officinalis, Citroenkruid, Melisse

  • Ontspannend kruid
  • Voor een vrolijk gevoel
  • Frisse smaak
  • Tegen insecten
  • 100% natuurlijk en zonder additieven
  • Kwaliteitsgarantie van de Europese Pharmacopée

Gedroogde citroenmelisse van farmaceutische kwaliteit

Onze gedroogde citroenmelisse is 100% zuiver, zonder toevoegingen. Deze citroenmelisse is getest op actieve inhoudstoffen en voldoet aan de strenge richtlijnen van de Europese Farmacopée. Hierdoor kunnen wij een optimale werking en kwaliteit garanderen.

Kalmerende en opbeurende kruidenthee van citroenmelisse

Citroenmelisse is een frisse kruidenthee die zorgt voor een vrolijk gevoel. Bovendien is dit kruid van nature ontspannend en zorgt het voor rust na een zware maaltijd.

De geur van citroenmelisse houdt insecten op afstand. Leg bijvoorbeeld eens een linnen zakje met wat citroenmelisse op je nachtkastje tegen de muggen.

Samenstelling

Gesneden en gedroogd citroenmelisse blaadjes. 100% zuiver en zonder toevoegingen.

Bewaring en houdbaarheid

Citroenmelisse is minstens houdbaar tot 12-10-2024 (40g), 21-09-2024 (120g), 12-10-2024 (350g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Aanverwante Producten

Recepten

Avond kruidenthee

Voor 100g mengeling: 60g citroenmelisse, 20g hopbellen, 20g valeriaanwortel. 1 el van de mengeling per kop water. 10 min. laten trekken.

Melissewijn

Doe 50g citroenmelisse samen met de inhoud van een fles wijn in een afsluitbare pot. Laat dit een week trekken op kamertemperatuur. Filteren. Te gebruiken als borreltje 's avonds.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar