Citroenmelisse in theezakjes

Citroenmelisse in theezakjes

Citroenmelisse in theezakjes

  • Handig te gebruiken
  • Composteerbare theezakjes
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Natuurlijke citroenmelisse zonder toevoegingen

Onze citroenmelisse is natuurlijk gedroogd en 100% puur, zonder toegevoegde stoffen. Analyses waarborgen een kwaliteitsvol product, geschikt voor onder meer thee. Onze citroenmelisse is van farmaceutische kwaliteit wat wil zeggen dat deze is getest op actieve inhoudsstoffen.

In onze piramidevormige theezakjes heeft de thee meer ruimte om dieper te infuseren en alle actieve stoffen en smaak aan je thee te geven. Deze theezakjes zijn bovendien duurzaam en composteerbaar.

Net zo vers als het losse kruid

Onze citroenmeliise in theezakjes is precies dezelfde als onze losse citroenmeliise. Dus onze thee in theezakjes is van dezelfde topkwaliteit als de losse thee.

Natuurlijke en composteerbare theezakjes

Onze theezakjes bestaan uit 100% natuurlijke vezels afkomstig van GMO-vrije mais. Ze zijn biologisch afbreekbaar waardoor ze gewoon mee gecomposteerd kunnen worden. Gezondere thee in je kopje, minder plastic in het milieu.

Samenstelling

Citroenmelisse zonder toevoegingen. In theezakjes van composteerbare PLA.

Bewaring en houdbaarheid

Citroenmelisse in theezakjes is minstens houdbaar tot 08-07-2023 (20pcs). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, schelpdieren, soja, sulfiet, vis en weekdieren worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar