Chipotle chilipeper gemalen

Chipotle chilipeper gemalen

Chipotle chilipeper gemalen

  • Gerookte jalapeño chilipeper
  • Rokerig, zoet aroma
  • Mild pikant
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Natuurlijk gerookte chilipeper

Chipotles zijn volledig gerijpte en gerookt gedroogde jalapenos chilipepers. Het resultaat is een donker bruine chilipeper met een rokerige en zoete smaak en aroma. Ze zijn mild pikant.

Chipotle peper gebruiken

Chipotle poeder is een favoriet van BBQ liefhebbers en van chili liefhebbers. De milde, rokerige Chipotle smaak is een ideale aanvulling op je barbecue gerechten en werkt goed in verschillende marinades, rubs, sauzen, Bloody Mary's en alle soorten vlees en groenten.

Licht gerookte jalapeño chilipeper

Chipotles zijn volledig gerijpte en gerookte gedroogde chilipepers. Het resultaat is een donker bruine chilipeper met een rokerige, zoete smaak en aroma. Deze peper is één van de bekendste van de wereld.

Favoriet op de barbecue

Chipotle peper is een favoriet van BBQ liefhebbers en van chili liefhebbers. De rokerige Chipotle smaak is een ideale aanvulling op je barbecue gerechten en werkt goed in verschillende marinades, rubs, sauzen, Bloody Mary's en bij alle soorten vlees en groenten.

Van jalapeno naar chipotle

De jalapeno chili peper heeft een zeer dikke vruchtwant. Hierdoor is het moeilijker om deze te drogen. Wanneer de chilipepers geplukt worden, gaat men ze vaak roken en drogen boven hardhout. Dit worden dan de chipotle pepers. Zo komt de chipotle chilipeper aan zijn unieke en bijzondere rooksmaak.

Samenstelling

Bewaring en houdbaarheid

Chipotle chilipeper gemalen is minstens houdbaar tot 01-07-2022 (50g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Aanverwante Producten

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar