Groene thee Ceylon Melfort Special

Groene thee Ceylon Melfort Special

Groene thee Ceylon Melfort Special Camelia sinensis

  • Pittig en sterk aroma
  • Geproduceerd met veel ervaring
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Pittige en sterk aromatische groene thee

Deze Ceylon Melfort Special is een sterke groene thee met een pittig aroma. Deze thee van uitzonderlijke kwaliteit komt van de Pussellawa vallei aan de Nuwara Eliya hoogvlakte van Sri Lanka. Op de Melfort theeplantage wordt al sinds 1914 met veel kennis en kunde groene thee van hoge kwaliteit geteeld.

Groene thee van Ceylon, Sri Lanka

Thee uit Ceylon is erg divers en uiteenlopend. Er zijn 3 grote thee producerende districten in centraal Sri Lanka met elk hun eigenheid: sterke thee uit UVA, wat meer verfijnde thee uit Dimbula of erg aromatische thee uit de bergen in het Nuwara Eliya district. Door de diversiteit in geografische regio's, heeft elke plantage een kenmerkende eigenheid. Ook de hoogteligging is bepalend in de smaak. Sterke, donkere Ceylon thee komen meestal van de laaggelegen theeplantages (< 550m).

Gebruik

Gebruik 4 tot 5 opgehoopte theelepels per liter of een klein theelepeltje per kop en overgiet met heet water. Voor een ideale bereiding laat je de thee 2 tot 3 minuten trekken.

Samenstelling

100% natuurlijke groene thee thee van de Melfort theeplantage uit het Nuwara Eliya district, Sri Lanka.

Bewaring en houdbaarheid

Groene thee Ceylon Melfort Special is minstens houdbaar tot 26-02-2023 (40g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar