Catsclaw gesneden

Catsclaw gesneden

Catsclaw gesneden Kattenklauw

  • Zuiver en zonder toevoegingen
  • Gecontroleerde oogst
  • 100% natuurlijk en zonder additieven
  • Kwaliteitsgarantie van de Europese Pharmacopée

Tropische klimplant

Catsclaw of kattenklauw is de een tropische klimplant die zich tot wel 50 meter hoog slingert rond bomen in het Amazonewoud, van Brazilië, tot Paraguay, Chili en Peru. De binnenbast van deze plant wordt ter plekke al sinds mensenheugenis gebruikt omwille van de medicinale kracht van de plant. De binnenbast wordt gedroogd en tot schilfers gehakt.

Uitsluitend gecontroleerde oogst uit Peru

Door de grote populariteit van catsclaw reglementeert de Peruviaanse overheid de oogst van catsclaw strikt om zo milieuschade te voorkomen. De teelt van onze kattenklauw gebeurt dan ook uitsluitend onder zeer strikte controle van de overheid. Wij kiezen daarom uitsluitend voor catsclaw uit Peru. 

Hoe catslaw gebruiken

Voor thee van kattenklauw gebruik je 30gram schilfers in 1 liter water. Laat 10 tot 15 minuten koken, en vervolgens 24 uur rusten. Zeef de thee en neem 3 koppen per dag. Andere toepassingen zoals kompressen en tincturen zijn ook mogelijk.

Samenstelling

Zuivere gesneden catsclaw. Zonder toevoegingen.

Bewaring en houdbaarheid

Catsclaw gesneden is minstens houdbaar tot 15-04-2024 (70g), 15-07-2024 (200g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Aanverwante Producten

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar