Calmadrome

Calmadrome

Op dit moment helaas niet beschikbaar

Calmadrome

  • Bij examen, werkdruk, sollicitatie of kortstondige stress
  • Voor een gezonde slaap
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Bescherm jezelf tegen stress en spanning

Als we onvoldoende gewapend zijn tegen stress en spanning worden we rusteloos, onzeker of prikkelbaar. Ook de kwaliteit van de slaap kan te wensen overlaten. Calmadrome kan je gebruiken bij examenspanning, werkdruk, artsbezoek of sollicitatie. Het kan een gezonde slaap inleiden.

Calmadrome bevat plantenextracten van kruiden

Echte valeriaan (Valeriana officinalis) is een krachtige en snelwerkende natuurlijke rustgever. Het werkt snel en krachtig ontspannend bij opstoten van spanning. Calmadrome vermindert examenvrees, innerlijke onrust, angst, stress en slapeloosheid. Het ondersteunt bij opvliegers en prikkelbaarheid in de overgang.

Hop (Humulus lupulus) heeft een ontspannende werking. Het bevordert de nachtrust bij een overladen spijsvertering.

Passiebloem (Passiflora incarnata) ondersteunt bij geestelijke druk en inspanning. Het kalmeert bij overactiviteit, zenuwachtigheid, jachtigheid, stress en rusteloosheid. Verder vermindert passiebloem prikkelbaarheid in de overgang en het vermindert symptomen ten gevolge van stress zoals hartkloppingen, hoge bloeddruk, migraine of spanningshoofdpijn. Passiebloem helpt bij angst, overdreven bezorgdheid, paniekaanvallen en slaapstoornissen.

Eénstijlige meidoorn (Crataegus monogyna) sterkt bij kortstondige stress. Het bevordert een gezonde slaap bij geestelijke druk en kalmeert het zenuwstelsel bij gespannenheid, angst, stress, overwerktheid (burn-out) en in de overgang.

De etherische olie van mandarijn (Citrus reticulata) maakt je minder gevoelig voor spanningen. Het bevordert een gezonde en natuurlijke slaap.

Gebruik van Calmadrome

20 - 25 druppels verdund in een glas water of fruitsap, 3 maal per dag, gedurende 3 weken. Schudden voor gebruik.

Samenstelling

Bewaring en houdbaarheid

Droog, donker en koel bewaren.

Aanverwante Producten

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar