Boldo in theezakjes

Boldo in theezakjes

Boldo in theezakjes

  • Bevordert spijsvertering
  • Kwaliteitsgarantie
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Zuiver natuurlijk blad van boldo

De Boldo is een struikachtige, groenblijvende boom, oorspronkelijk uit Chili, maar deze boom groeit ook in Ecuador, Argentinië, Bolivia en Peru. De blaadjes worden geoogst en gedroogd voor thee. Boldo is van nature rijk aan alkaloïden, tot wel 7%. Onze Boldo is 100 % natuurlijk zonder toevoegingen, en wordt voluit getest om de kwaliteit te garanderen.

In onze piramidevormige theezakjes heeft de thee meer ruimte om dieper te infuseren en alle actieve stoffen en smaak aan je thee te geven. Deze theezakjes zijn bovendien duurzaam en composteerbaar.

Net zo vers en kwaliteitsvol als losse thee

Onze boldo in theezakjes is precies dezelfde als deze voor onze losse thee. Dus deze thee in handige theezakjes is van dezelfde topkwaliteit als de losse boldo.

Natuurlijke en composteerbare theezakjes

Onze theebuiltjes bestaan uit 100% natuurlijke vezels afkomstig van GMO-vrije mais. Ze zijn biologisch afbreekbaar waardoor ze gecomposteerd kunnen worden. Gezondere thee in je kopje, minder plastic in het milieu.

Boldo in theezakjes gebruiken

Laat 10- 15 minuten trekken in een kop kokend water.

Samenstelling

Zuivere gedroogde boldo blaadjes in composteerbare theezakjes van PLA.

Bewaring en houdbaarheid

Boldo in theezakjes is minstens houdbaar tot 08-03-2024 (20pcs). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar