Boekweitmeel donker

Boekweitmeel donker

Volkoren boekweitmeel donker

  • Volkoren en natuurlijk
  • Voor gebak en Soba-pasta
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Donker boekweitmeel voor meer lysine

Donker boekweitmeel bevat meer van het buitenste omhulsel van de boekweit dan lichter boekweitmeel. Dit is rijk aan het essentiële eiwit lysine. Dat is een belangrijk eiwit omdat mensen dit niet zelf kunnen aanmaken en dit dus moeten halen uit voeding. Onze boekweit is natuurlijk, wordt geteeld zonder pesticiden en is nog rijk aan waardevolle voedingsstoffen.

Boekweitmeel voor traditioneel gebak

Traditioneel wordt boekweitmeel gebruikt voor het maken van boekweit pannenkoeken, poffertjes en wafels. De wat bijzondere, aardse smaken geven extra diepte aan brood en cakes. Vervang hiervoor 10% van het tarwemeel door het donkere boekweitmeel.

Boekweitmeel als basis voor de hippe Aziatische keuken

Boekweitmeel is een absolute must-have voor de hippe Aziatische keuken. Of met andere woorden ga je hier ontdekken hoe je een hippe Aziaat wordt! Boekweitmeel is namelijk de basis van de bekende Soba-pasta of boekweitpasta. Soba is de Japanse naam voor boekweit. Deze fantastische Aziatische pastaspecialiteit is bijzonder populair in Japan. Het is voedzaam, heeft een bijzondere smaak en onmisbaar in Japanse en Aziatische recepten.

Samenstelling

Donker boekweitmeel zonder toevoegingen.

Bewaring en houdbaarheid

Boekweitmeel donker is minstens houdbaar tot 15-03-2021 (300g), 15-03-2021 (900g), 15-03-2021 (2kg). Droog, donker en koel bewaren.

Voedingswaarde van Boekweitmeel donker

Voedingswaarde per 100g
Energie1482 kJ
Energie350 kcal
Koolhydraten65.9g
waarvan suikers1.16g
Eiwitten12.9g
Vetten3.2g
Verzadigde vetten0.66g
Vezels3g
Natrium11.2mg

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, schelpdieren, soja, sulfiet, vis en weekdieren worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Aanverwante Producten

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar