Boekweithoning

Boekweithoning

Boekweithoning

  • Intense moutsmaak
  • Ideaal bij gebak, vlees en vleessauzen
  • Gemengde niet-Europese oorsprong
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Culinaire honing met moutsmaak

De volle en intense moutsmaak van boekweithoning is een echte lekkernij voor fijnproevers. Die smaak past perfect bij gebak, vlees en vleessauzen. Een echte culinaire honing dus. Boekweithoning is vloeibaar en heeft een donkerbruine tot zelfs zwarte kleur.

Kwaliteitsgarantie

Onze boekweithoning is van gemengde niet-Europese oorsprong. Hij is onbewerkt, puur en natuurzuiver. Hij bevat geen toevoegingen en is op een natuurlijke manier, zonder opwarming, verwerkt. Deze honing voldoet aan hoge kwaliteitsnormen en is onderworpen aan een uitgebreide analyse. Onze honing wordt zorgvuldig gecontroleerd zodat we er zeker van zijn dat de bijen geen suiker bijgevoederd krijgen tijdens de bloeiperiode.

Gebruik

Ideaal in hartig gebak of barbecuesauzen, maar ook bij gevogelte, varkens- en rundsvlees.

Samenstelling

Koudgeslingerde boekweithoning van gemengde niet-Europese oorsprong. Natuurzuiver en zonder additieven. De bijen worden tijdens de bloeiperiode niet bijgevoederd.

Bewaring en houdbaarheid

Droog, donker en koel bewaren.

Voedingswaarde van Boekweithoning

Voedingswaarde per 100g
Energie1340 kJ
Energie320 kcal
Koolhydraten79.3g
waarvan suikers79.3g
Eiwitten0.5g
Vetten1g
Natrium6mg

Voorzorgen

Onbewerkte honing kan na een tijdje kristalliseren. Dit herken je aan een witte neerslag. Deze kristallisatie is volkomen natuurlijk. Het doet geen afbreuk aan de kwaliteit. Maak gekristalliseerde honing weer vloeibaar door de honingpot enige tijd in handwarm water (maximum 40°C) of op de verwarming te plaatsen. Let op dat de honing niet te warm wordt. Dan verdwijnen heel wat voedingsstoffen. Roer in de licht opgewarmde honing om de natuurlijk romige of vloeibare textuur te herstellen.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar