Bloemenhoning vast

Bloemenhoning vast

Bloemenhoning vast

  • Van verschillende lentebloemen
  • Mild en vast
  • Geliefd bij kinderen
  • Gemengde Europese oorsprong
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Milde honing van lentebloemen

Onze bloemenhoning is samengesteld uit verschillende lentebloemen. Het is een vaste gele honing met een milde smaak en een uitzonderlijk aroma. Door de heerlijk zachte en romige smaak van deze honing zijn ook kinderen er dol op.

Kwaliteitsgarantie

Onze bloemenhoning is van gemengde Europese oorsprong. Hij is onbewerkt, puur en natuurzuiver. Hij bevat geen toevoegingen en is op een natuurlijke manier, zonder opwarming, verwerkt. Deze honing voldoet aan hoge kwaliteitsnormen en is onderworpen aan een uitgebreide analyse. Onze honing wordt zorgvuldig gecontroleerd zodat we er zeker van zijn dat de bijen geen suiker bijgevoederd krijgen tijdens de bloeiperiode.

Gebruik

Een heerlijke honing om zo te eten of om te verwerken in dranken en gerechten.

Samenstelling

Bloemenhoning van gemengde Europese oorsprong. Natuurzuiver en zonder additieven. De bijen worden tijdens de bloeiperiode niet bijgevoederd.

Bewaring en houdbaarheid

Bloemenhoning vast is minstens houdbaar tot 20-02-2021 (500g). Droog, donker en koel bewaren.

Voedingswaarde van Bloemenhoning vast

Voedingswaarde per 100g
Energie1272 kJ
Energie304 kcal
Koolhydraten82.4g
waarvan suikers82.12g
Eiwitten0.3g
Vezels0.2g
Natrium4mg

Voorzorgen

Onbewerkte honing kan na een tijdje kristalliseren. Dit herken je aan een witte neerslag. Deze kristallisatie is volkomen natuurlijk. Het doet geen afbreuk aan de kwaliteit. Maak gekristalliseerde honing weer vloeibaar door de honingpot enige tijd in handwarm water (maximum 40°C) of op de verwarming te plaatsen. Let op dat de honing niet te warm wordt. Dan verdwijnen heel wat voedingsstoffen. Roer in de licht opgewarmde honing om de natuurlijk romige of vloeibare textuur te herstellen.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een omgeving waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Aanverwante Producten

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar