Bloemenhoning Bio

Bloemenhoning Bio

Biologische bloemenhoning

  • Fijne, milde smaak
  • Zacht en romig
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Bijzondere zachte en romige bloemenhoning

Onze biologische bloemenhoning is samengesteld uit verschillende honingsoorten. Alle perfecte eigenschappen komen hier volledig tot hun recht zoals een perfecte smaak en een uitzonderlijk aroma. Bloemenhoning smelt als het ware op je tong en bevat geen suikerkristallen. Deze bloemenhoning zorgt voor een zeer zachte en romige smaak. Hierdoor is hij vaak erg populair bij kinderen.

Smakelijke honing van topkwaliteit

De bloemenhoning is biologisch en natuurzuiver. Deze honing bevat geen toevoegingen en is op een natuurlijke manier, zonder opwarming, verwerkt. De bloemenhoning van Pit&Pit voldoet aan onze hoge kwaliteitsnormen en is onderworpen aan een uitgebreide analyse. De kwaliteit van deze honing is dus verzekerd.

 
Interessant? Deel dit op:

Samenstelling

100% biologische honing zonder additieven. Onze bloemenhoning is een gemengde honing van Europa en niet-Europese oorsprong.

De bijen van deze honing worden niet bijgevoederd. Onze honing wordt gecontroleerd zodat we er 100% zeker van zijn dat de bijen geen suiker bijgevoederd krijgen.

Bewaring en houdbaarheid

Droog, donker en koel bewaren.

Voedingswaarde van Bloemenhoning Bio

Voedingswaarde per 100g
Energie1340 kJ
Energie320 kcal
Koolhydraten79.3g
waarvan suikers79.3g
Eiwitten0.5g
Vetten1g
Natrium6mg

Voorzorgen

Kwaliteitshoning gaat na enige tijd kristalliseren. Dit herken je aan een witte neerslag. De ene soort doet dat wat sneller dan de andere. Kristallisatie is volkomen normaal en doet geen afbreuk aan de kwaliteit van de honing. Gekristalliseerde honing kan gemakkelijk weer vloeibaar worden gemaakt door de honingpot in handwarm water te zetten of door de honingpot enkele dagen op de verwarming te zetten.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een omgeving waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar