Blaasjeswier / Kelp

Blaasjeswier / Kelp

Blaasjeswier of kelp Fucus vesiculosus, Zeewier, Kelp

  • Als thee of in gerechten
  • Gemeten kwaliteit
  • 100% natuurlijk en zonder additieven
  • Kwaliteitsgarantie van de Europese Pharmacopée

Farmaceutische kwaliteit van blaasjeswier

Deze blaasjeswier is van farmaceutische kwaliteit. Dit wil zeggen dat deze blaasjeswier getest is op een minimum aan actieve inhoudsstoffen. Dit in tegenstelling tot veel commerciële producten die je op de markt vindt. Onze blaasjeswier is zuiver en zonder toegevoegde stoffen.

Blaasjeswier thee

De thee van blaasjeswier geeft een slechte smaak maar is wel effectief. Gebruik 20g blaasjeswier per liter water (of 3 tl per kop). Het blaasjeswier overgieten met heet water en een half uur laten staan met deksel erop.

Blaasjeswier gebruiken in maaltijden

Wieren kan je gewoon in je gerechten verwerken. Bijvoorbeeld als zoutvervanger in soepen of bij groenten. Wanneer je blaasjeswier culinair wilt gebruiken is het soms wat zoeken naar de juiste smaakverhouding. Je kan het tot poeder fijnmalen (met je handen of in een vijzel) en toevoegen aan soepen of stoofschotels. Het vervangt de smaak van zout of bouillon. Voeg eventueel nog wat extra sojasaus toe.

Samenstelling

Kelp of blaasjeswier.

Bewaring en houdbaarheid

Blaasjeswier / Kelp is minstens houdbaar tot 09-08-2022 (200g), 09-08-2022 (600g). Droog, donker en koel bewaren.

Voedingswaarde van Blaasjeswier / Kelp

Voedingswaarde per 100g

Voorzorgen

Niet gebruiken bij een overactieve schildklier. Langdurige inname vermijden. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoeding. Niet geschikt voor kinderen onder de 5 jaar.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Aanverwante Producten

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar