Kurkuma met zwarte peper bio

Kurkuma met zwarte peper bio

Kurkuma met zwarte peper bioCurcuma longa, turmeric, geelwortel

  • Voor betere opneembaarheid
  • Zuivere en biologische teelt
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Betere opname door zwarte peper

Onze kurkuma van biologische teelt is vanzelfsprekend en zuiver en van prima kwaliteit. Wat dit product nóg beter maakt, is de toevoeging van zwarte peper. Die zorgt immers voor een verhoogde opname van de actieve inhoudsstoffen van kurkuma.

Deze biologische kurkuma is geteeld zonder gebruik van pesticiden en werd niet bestraald. Hiervoor wordt deze ook gecontroleerd.

Biologische kurkuma of turmeric in de keuken

Natuurlijke kurkuma gebruik je als gezonde kracht in de keuken. Kurkuma, ook wel geelwortel of turmeric genoemd, geeft een felgele kleur aan gerechten. Kurkuma heeft een zachte, warme smaak en aroma die sterk de smaak van de Aziatische keuken bepaalt. Het is een belangrijk ingrediënt in kerriepoeders en Indiase masala's. Het geeft ook een mooi goudgeel korstje aan gebakken aardappelen.

Samenstelling

Ingrediënten: 98% biologische kurkuma, 2% biologische zwarte peper.

Bewaring en houdbaarheid

Kurkuma met zwarte peper bio is minstens houdbaar tot 30-05-2021 (100g), 30-04-2021 (250g), 30-05-2021 (750g), 30-05-2021 (2kg). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een omgeving waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar