Bijenpollen

Bijenpollen

Bijenpollen Stuifmeelkorrels

  • Hoge voedingswaarde
  • Uit de Spaanse bergen, ver weg van vervuiling
  • Handig in gebruik
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Bijenpollen met hoge voedingswaarde

Bijenpollen bevatten ontzettend veel voedingsstoffen. Ze zijn klein, maar hun voedingswaarde is groot. Ze bevatten plantaardige eiwitten, vitaminen, mineralen, antioxidanten en alle essentiële aminozuren. Bovendien vind je in pollen minder suikers terug dan in bijvoorbeeld honing.

Natuurzuivere pollen uit de Spaanse bergen

Onze bijenpollen worden geoogst in de Spaanse bergen, ver weg van alle vervuiling en verontreiniging. Dat gebeurt met respect voor de bij. Na het oogsten worden de stuifmeelkorrels zacht gedroogd. Verder is geen bewerking nodig. De kleur van de korrels varieert omdat ze afkomstig zijn van meer dan 120 verschillende soorten planten en pollen.

Natuurlijk zoete smaak

Bijenpollen zijn een echt natuurproduct. Bijen mengen hun eigen nectar met het stuifmeel en rollen hier bolletjes van. Bijenpollen hebben van nature een zoete smaak en zijn dus niet extra gezoet.

Gebruik

Bouw het gebruik langzaam op van enkele korrels per dag tot 2-3 theelepels bijenpollen per dag. Dit kan puur, met water of melk, maar ook gemengd met yoghurt of muesli. Ook op een boterham met wat honing smaken pollen goed.

Samenstelling

Pure stuifmeelkorrels van verschillende soorten pollen. 100% natuurlijk en zonder toegevoegde stoffen.

Bewaring en houdbaarheid

Bijenpollen is minstens houdbaar tot 30-12-2022 (150g), 30-12-2022 (350g). Droog, donker en koel bewaren.

Voedingswaarde van Bijenpollen

Voedingswaarde per 100g

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Aanverwante Producten

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar