Bachbloesemset bio

Bachbloesemset bio

Bachbloesemset bio

  • Alle bachbloesems in één handige opbergdoos
  • Maar liefst 40 flesjes
  • Origineel recept van dr. Bach
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Volledige set voor alle remedies

Bachbloesems zijn een natuurlijke remedie voor negatieve gevoelens die iedereen wel eens heeft. Denk maar aan stress of onzekerheid. Deze set bevat alle 38 bloesems die dr. Bach tijdens zijn carrière ontwikkelde, elk met hun eigen functie en effect. 2 flesjes Bach eerste hulp druppels krijg je er zo bij. Met deze set heb je alle mogelijke natuurlijke remedies altijd binnen handbereik. Ideaal voor de bachbloesemtherapeut.

Voor positieve gevoelens

Mensen zijn experts in het onderdrukken van negatieve gevoelens. En dat schaadt ons. Bachbloesems onderdrukken niet, maar buigen negatieve emoties net om in positieve gevoelens. Ze helpen zo bij onzekerheid, eenzaamheid, overgevoeligheid, gebrek aan belangstelling, wanhoop, overbezorgdheid of angst.

Origineel recept van dr. Bach

Bachbloesems van Ladrôme zijn gemaakt volgens het originele recept van dr. Bach. Ladrôme verzamelt biologische bloemen, kruiden en planten in de ongerepte oostelijke Pyreneeën en de beschermde Franse Drômestreek. Zij worden gemengd met natuurzuiver bronwater en vervolgens gestabiliseerd met biologische cognac.

Bachbloesems zijn volledig natuurlijk. Ze bevatten geen ethanol of andere additieven.

Gebruik

Leg een flesje druppels in het handschoenenkastje van je auto of steek het in je handtas. Gebruik 4 druppels in een glas water, fruitsap of thee. Of druppel puur onder de tong.

Samenstelling

Volledige set met 38 verschillende flesjes bachbloesems van 10ml en 2 flesjes Bach eerste hulp druppels van 10ml. Alle flesjes bevatten cognac en waterige aftreksels van bloemen, kruiden en planten. 1/240ste verdunning. Biologisch, 100% natuurlijk en volledig vrij van verontreinigingen of additieven.

Bewaring en houdbaarheid

Bachbloesemset bio is minstens houdbaar tot 31-12-2024 (). Droog, donker en koel bewaren.

Aanverwante Producten

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar