Avondstond kruidenthee in theezakjes

Avondstond kruidenthee in theezakjes

Avondstond kruidenthee in theezakjes

  • Ideaal na het avondmaal
  • Rustgevend
  • Zonder toegevoegde aroma’s
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Fruitig-frisse kruidenthee voor mooie avonden

De avondstond kruidenthee is de ideale thee om van te genieten na het avondmaal. Munt en hibiscus zorgen dat je tot rust kan komen, terwijl citroengras zorgt voor een lekkere, frisse smaak.

Onze avondstond kruidenthee is 100% zuiver en natuurlijk, zonder toegevoegde aroma's.In onze piramidevormige theezakjes heeft de thee meer ruimte om dieper te infuseren en alle actieve stoffen en smaak aan je thee te geven. Deze theezakjes zijn bovendien duurzaam en composteerbaar.

Net zo vers en kwaliteitsvol als losse thee

Onze avondstond kruidenthee in theezakjes is precies dezelfde als deze voor onze losse thee. Dus deze thee in handige theezakjes is van dezelfde topkwaliteit als de losse thee.

Natuurlijke en composteerbare theezakjes

Onze theebuiltjes bestaan uit 100% natuurlijke vezels afkomstig van GMO-vrije mais. Ze zijn biologisch afbreekbaar waardoor ze gecomposteerd kunnen worden. Gezondere thee in je kopje, minder plastic in het milieu.

Avondstond kruidenthee in theezakjes gebruiken

Laat de thee 10 minuten trekken in heet water.

Samenstelling

Appel, citroengras, hibiscus, sinaasappel, munt. 100% natuurlijk, zonder toegevoegde aroma'sIn theezakjes van composteerbare PLA.

Bewaring en houdbaarheid

Avondstond kruidenthee in theezakjes is minstens houdbaar tot 19-09-2024 (40g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar