Zwarte thee Assam Harmutty

Zwarte thee Assam Harmutty

Zwarte thee Assam Harmutty

  • Krachtig en gebalanceerd
  • Jonge theeblaadjes
  • Uit Assam, India
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Mooi gebalanceerde zwarte thee uit Assam

Geniet van deze volle, mooi gebalanceerde zwarte Assam thee met een kruidig karakter. De mooie regelmatig gevormde theeblaadjes zijn bruin met veel lichte puntjes. Deze Assam thee is afkomstig van de Harmutty theeplantage die al sinds 1870 bijzondere goede kwaliteiten losse zwarte Assam thee levert.

Krachtige thee van Assam, India

Assam is een provincie gelegen in het uiterste Noord-Oosten van India. Het is de grootste thee producerende regio van India en zelfs van de hele wereld. Op de steile bergen rond de brede Brahmaputra rivier liggen meer dan 2.000 theeplantages. Assam thee is over het algemeen sterke, kruidige thee die veel wordt gebruikt als krachtige basis voor theemelanges. Assam thee kan ook gebruikt worden met kalkrijk water.

Topkwaliteit SFTGFOP1

De kwaliteit van losse thee wordt vaak aangeduid met een afkorting. Onze zwarte thee Assam Harmutty is een SFTGFOP1-thee: Super Finest Tippy Golden Flowery Orange Pekoe van de eerste kwaliteit. Dit is de hoogst mogelijke kwaliteit en wijst op hele, jonge theeblaadjes met lichte uiteinden.

Gebruik van Zwarte thee Assam Harmutty

Gebruik 4 tot 5 opgehoopte theelepels per liter of een klein theelepeltje per kop en overgiet met kokend water. Voor een ideale bereiding laat je de thee 2 tot 4 minuten trekken.

Samenstelling

100% natuurlijke zwarte thee van de Harmutty theeplantage in Assam, India.

Bewaring en houdbaarheid

Zwarte thee Assam Harmutty is minstens houdbaar tot 15-04-2022 (45g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, schelpdieren, soja, sulfiet, vis en weekdieren worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar