Aromecum

Aromecum

Aromecum

  • Boek over aromatherapie
  • Standaardwerk etherische oliën
  • Nieuwste versie

Het ‘Aromecum’ is een leidraad, repertorium en een leesboek in één voor iedereen die zich wil verdiepen in aromatherapie of dit al dagelijks doet. Met honderden uitgebreide beschrijvingen van essentiële oliën, vette plantenoliën en hydrolaten en een handig repertorium.

Dit boek bevat veel handige kennis, wetenschappelijke achtergronden, tips en raadgevingen omtrent de juiste en effectieve toepassingen van aromatherapie. Zo zijn er honderden uitgebreide maar to the point uitgewerkte beschrijvingen van essentiële oliën, vette plantenoliën en hydrolaten. Alfabetisch gerangschikt en gemakkelijk terug te zoeken d.m.v. een Nederlandstalige en Latijns index.

De populariteit van aromatherapie is niet alleen te danken aan de lekkere geuren waarmee mensen zich kunnen omringen maar aromatherapie heeft eveneens de potentie om werkelijk een aantal gezondheidsklachten op te lossen. Vele vragen die men zich stelt over de werking van aromatherapie worden in dit boek beantwoord. U krijgt voorbeelden van de indrukwekkende resultaten van aromatherapie, daar waar de klassieke aanpak faalt of het laat afweten.

Het is een zoek - en een doeboek met speciale hoofdstukken met tips, trucs en mogelijkheden voor de schoonheidsspecialist en voor therapeuten. Bovendien bevat het aromecum speciale themahoofdstukken: Aromatherapie en de huid, Aromatherapie in de Zorg, in de sport etc.

Drs. Harmen Rijpkema, aromatherapeut, psychotherapeut en docent, en Ellen Wagenaar, aromatherapeut, schoonheidsspecialiste, masseur en docente, één van de toonaangevende aromatherapeuten van Nederland hebben samen in circa 680 pagina’s hun beider pure praktische kennis, tips en ervaringsgegevens gecombineerd met de huidige stand van onderzoeken die met en rond aromatherapie worden gedaan. Het Aromecum is daarom zeker een aanrader.

Dit populaire boek is inmiddels al aan de 9 de druk toe. U ontvangst de meest recente versie.

Auteur: Drs. Harmen Rijpkema, Ellen Wagenaar, Uitgeverij Chi, 9de aangepaste druk - 2019

Samenstelling

Bewaring en houdbaarheid

Droog, donker en koel bewaren.

Aanverwante Producten

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar