Arabische kruidenthee

Arabische kruidenthee

Arabische kruidenthee

  • Munt en Marokkaanse kruiden
  • Sterke geur en kruidig-frisse smaak
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Pure kwaliteit, evenwichtige smaak

Onze Arabische kruidenthee is 100% puur en vrij van aroma?s. De mengeling bevat uitsluitend kruiden van de hoogste kwaliteit. De ingrediënten vormen samen een harmonieus geheel met een uitgesproken geur en smaak.

Zoete dorstlesser met mooie schuimkraag

In veel Arabische landen is thee de nationale drank en heerst er een heuse theecultuur. Je drinkt er thee als een ritueel, een moment van ontspanning en een uiting van gastvrijheid.

In Marokko drink je veelal muntthee, met een flinke schep suiker om de bitterheid te camoufleren. Om een fraaie schuimkraag te krijgen, schenk je de thee zo hoog mogelijk boven de glaasjes in.

Fris en aromatisch

Deze Arabische kruidenthee is op basis van nana of Marokkaanse munt: verrassend verfrissend. De andere specerijen in de mix zijn typisch oosterse kruiden met een sterk aromatisch karakter. Als je deze pittige, hartverwarmende thee drinkt, waan je je op een geurige specerijenmarkt.

Samenstelling

Ingrediënten: munt, kaneel, kardemom, koriander, kruidnagel, piment, peper.

Bewaring en houdbaarheid

Arabische kruidenthee is minstens houdbaar tot 27-05-2023 (40g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, schelpdieren, soja, sulfiet, vis en weekdieren worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar