Ananas stukjes

Ananas stukjes

Ananas stukjes

  • Perfecte snoepvervanger
  • Ongezwaveld en zonder suiker

Natuurlijk, exotisch en zoet

Deze zoete ananasstukjes zijn gedroogd en bevatten geen toegevoegde suiker of bewaarmiddelen. Ze hebben een natuurlijke, exotische en zoete smaak. Breng de zomerse smaak van ananas in huis, elke dag van het jaar!

Van pure, verse ananas naar een gezond snoepje

Onze gedroogde ananas stukjes worden gemaakt van verse comosus ananas. De vruchten worden met de hand gesorteerd, geschild en in ringen gesneden. Nadien worden ze 15 uur gedroogd op 55-60 °C. Uiteindelijk krijg je een bijzondere tussendoortje. Doordat deze ananasstukjes niet uitgedroogd zijn, blijven ze wat taai en zijn ze een perfecte vervanger voor snoepjes. Iedereen is er dol op, ook kinderen. Gezond snoepen wordt een feit.

Ananasstukjes gebruiken

Onweerstaanbaar als tussendoortje of in je muesli. Wees origineel en serveer deze ananasstukjes als een gezond snoepje bij een kopje koffie of thee. Geef ananasstukjes mee met je kinderen op daguitstap of gebruik het als een gezonde traktatie. Succes verzekerd.

Samenstelling

Gedroogde ananas. Zonder suiker of bewaarmiddelen.

Bewaring en houdbaarheid

Droog, donker en koel bewaren.

Voedingswaarde van Ananas stukjes

Voedingswaarde per 100g

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Aanverwante Producten

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar