Amaranthmeel

Amaranthmeel

Op dit moment helaas niet beschikbaar

Amaranthmeel

  • Aardse, lichtzoete smaak
  • Hoge voedingswaarde
  • Veelzijdig te gebruiken
  • Van nature glutenvrij
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Fijngemalen biologische amaranthzaden

Ons amaranthmeel zijn de fijngemalen zaadjes van de amaranthplant. Dit zuivere amaranthmeel is biologisch en dus vrij van pesticiden, herbiciden en andere toevoegingen. Amaranthmeel heeft een geel-witte kleur en aardse, licht zoete smaak.

Van nature glutenvrij en vol gezonde voedingsstoffen

Net zoals , zit dit amaranthmeel vol gezonde voedingsstoffen. Amaranth was naast quinoa een belangrijke voedselbron voor de Inca's en Azteken. Het bevat veel eiwitten en essentiële vetzuren, waaronder het zeldzame aminozuur lysine. Verder zorgt het voor vezels, ijzer, calcium, magnesium en fosfor. Bovendien is amaranth van nature glutenvrij.

Gebruik van amaranthmeel

Amaranthmeel is een voedzaam alternatief voor wit meel. Je gebruikt het in cake, koekjes, taart, pannenkoeken, brood en ander gebak. Je kan andere typen meel geheel of gedeeltelijk vervangen door meel van amaranth. Amaranthmeel zorgt voor een aangename smaak en binding, maar laat je gebak niet rijzen. Je kan het ook gebruiken als bindmiddel in sauzen en soepen.

Samenstelling

Fijngemalen amaranthzaden. 100% zuiver, vrij van toevoegingen.

Bewaring en houdbaarheid

Droog, donker en koel bewaren.

Voedingswaarde van Amaranthmeel

Voedingswaarde per 100g

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, schelpdieren, soja, sulfiet, vis en weekdieren worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar