Aloë Vera sap

Aloë Vera sap

Op dit moment helaas niet beschikbaar

Aloë Vera sap

  • Reinigt de spijsvertering en verbetert darmflora
  • Voor meer weerstand en energie
  • Uitzonderlijk rijk aan waardevolle, verzachtende slijmstoffen

Het Aloë vera-sap van AnimaVital wordt bekomen door het merg van de sappige bladeren van de Aloë vera fijn te malen. Dit sap voldoet aan alle kwaliteitseisen en is uitzonderlijk rijk aan waardevolle, verzachtende slijmstoffen. Het bevat met enzymes, aminozuren, vitamines en mineralen nog talrijke andere gezondheidsbevorderende inhoudsstoffen. Regelmatige inname van Aloë vera-sap kan op verschillende manieren een positieve bijdrage leveren:

  • Verzachten van geïrriteerde slijmvliezen van maag & darmen, bevorderen van de spijsvertering.
  • Zuiveren van het organisme; vermeerderen van de goede darmflora.
  • Vergroten van de weerstand.
  • Verbeteren van het energiepeil.
  • Soepel bewegen.

Achtergrond informatie

De Aloë vera-plant is al sinds eeuwen een sterke gewaardeerde genezer. Het dankt haar eigenschappen in de eerste plaats aan zeer waardevolle slijmstoffen, die zowel uitwendig als inwendig uitgesproken verzachtende eigenschappen hebben. Het Aloë vera-sap is een product van hoge kwaliteit, dat bij inwendig gebruik op meerdere manieren de gezondheid van dieren kan bevorderen. Vooral de verzachtende werking op geïrriteerde slijmvliezen, de reinigende en ondersteunende werking op de spijsvertering en het verbeteren van weerstand en energiepeil zijn de hoofdredenen voor gebruik.

Verzorgen en verzachten van de slijmvliezen

Aloë vera-sap is in de eerste plaats rijk aan slijmstoffen. Deze "mucopolysacchariden" zoals acemannaan en glucomannaan hebben een sterk verzorgende en verzachtende werking op de slijmvliezen van maag en darmen. Ze verminderen bij inname irritaties van de slijmvliezen, helpen instaan voor een normale zuurtegraad van de maag en beschermen tegen het ontstaan van slijmvliesletsels.

Aloë vera-sap bevordert tevens de darmlediging en helpt bijdragen tot een normale consistentie van de stoelgang.

Bevorderen spijsvertering en verbeteren darmflora

Voor een vlotte spijsvertering moet een dier voldoende enzymes aanmaken. Indien dat niet gebeurt, kan de spijsvertering overladen worden, kunnen opgeblazen gevoel, spanningen en winderigheid optreden. Aloë vera-sap kan dan hulp bieden.

Indien het sap op de juiste manier wordt aangemaakt, bevat ze van nature talrijke enzymes. Deze stoffen ondersteunen de spijsvertering door te helpen onvoldoende verteerde voedselpartikels in de darm op te ruimen. Ook de vervuilde darmwand wordt gereinigd, waardoor je dier ontgift. Tenslotte wordt ook de goede darmflora vermeerderd en versterkt.

Betere weerstand, meer energie

Niet alleen omdat de spijsvertering wordt gestimuleerd en er meer nuttige stoffen uit de voeding worden gehaald, maar ook omdat Aloë vera-sap zelf aminozuren, vitamines en mineralen aanvoert, mogen nog op andere terreinen gunstige effecten verwacht worden.

Zo verbetert het ook afweervermogen, in de hand gewerkt door de hoger vernoemde toename van de goede darmflora. Je dier zal meer weerstand opbouwen tegen vreemde kiemen. Omdat Aloë vera-sap een voedzame gezondheidsdrank is, zal er ook een opwekkende en versterkende invloed van uitgaan. Het algemene energiepeil verbetert en beweging verlopen soepel en vlot.

Samenstelling

Bewaring en houdbaarheid

Droog, donker en koel bewaren.

Voorzorgen

Kwaliteit vereist!

Om sap op te leveren, moeten de vlezige en sappige bladeren van de Aloe vera, na grondig wassen, eerst worden gefileerd, waarbij de buitenste cellagen verwijderd worden. Deze bevatten namelijk de zeer sterk prikkelende en laxerende anthraceenderivaten. Het overgebleven merg van de plant, dat zich voordat als een kleurloze en gelachtige pulp, wordt vervolgens fijngemalen, wat het vloeibare aloe vera-sap oplevert.

Belangrijk is dat bij deze productie aan bepaalde kwaliteitseisen wordt voldaan zoals afkoelen (om enzymes te behouden), steriel werken, geen gammabestraling uitvoeren, donker en koel bewaren…Het Aloë vera-sap van AnimaVital voldoet aan deze eisen.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar