Alghero Intenso koffiebonen

Alghero Intenso koffiebonen

Alghero Intenso koffiebonen

  • Mooie blend van 5 koffies
  • intensiteit: 90%
  • Traag geroosterd
  • Krachtig en romig
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Koffie met extra power, 90% intensiteit

De Alghero Intenso is een unieke blend van buitengewone kwaliteitskoffies uit Indonesia, Vietnam, India, Costa Rica en Brazil.

Alghero Intenso blend is een dark roast, de bonen hebben na roosteren een diep-donkere kleur gekregen. Dat zorgt voor een intense koffie. In de tas komt hij er krachtig uit als romige espresso met een volle body en een heerlijk lange afdronk.

Bij Pit&Pit staat gezondheid altijd voorop, ook bij koffie

Bij het verwerken van vele koffies worden door te hoge roasting  erg veel acrylamides gevormd, een stof die kan ontstaan bij verbranding van zetmeelrijke producten. Acrylamides zijn behoorlijk ongezond en schadelijk. Dàt wil zelfs de liefhebber van sterke koffie niet. De àllersterkste roasts met hoog risico op acrylamiden sluiten we daarom principieel uit.

slow roasted: meer aroma en zoveel gezonder

Door de verse en zeer kwaliteitsvolle koffiebonen op een lagere  temperatuur en wat langer te laten roosteren, komen de heerlijke smaken en aroma’s tot hun recht. De tragere en gematigde roasting methode verzekert ons een gezonde en kwaliteitsvolle koffie, en geeft onze koffiebrander de mogelijkheid om aan strakke acrylamide monitoring te doen bij elke roast.

Samenstelling

Blend van 5 soorten geroosterde koffiebonen

Bewaring en houdbaarheid

Alghero Intenso koffiebonen is minstens houdbaar tot 08-01-2023 (250g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar