Alghero Intenso koffie capsules

Alghero Intenso koffie capsules

Alghero Intenso koffie capsules

  • Dark roast
  • 90% intensiteit
  • Gezond, trager geroosterd
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Koffie met extra power, 90% intensiteit

De Alghero Intenso blend is een dark roast, de bonen hebben na roosteren een diep-donkere kleur gekregen. Dat zorgt voor een intense koffie. In de tas komt hij er krachtig uit als romige espresso met een volle body en een heerlijk lange afdronk.

De lekkerste bio koffies in 100% composteerbare capsules

Alghero Intenso is een unieke blend van buitengewone kwaliteitskoffies uit Indonesia, Vietnam, India, Costa Rica en Brazil. Elk van deze koffies zijn 80% arabica bonen.

Je drinkt deze heerlijke koffie zonder het ecologisch schuldgevoel.  Geen aluminium of plastics. Alle onderdelen van de koffie capsules zijn gemaakt van 100% composteerbare materialen.

Bij Pit&Pit staat gezondheid altijd voorop, ook bij koffie

Om erg sterke koffies te maken, worden de koffiebonen vaak een korte tijd op  hoge temperatuur geroosterd. Daardoor worden veel acrylamides gevormd, een stof die kan ontstaan bij verbranding van zetmeelrijke producten. Acrylamides zijn behoorlijk ongezond en schadelijk. Dàt wil zelfs de liefhebber van sterke koffie niet. De àllersterkste roasts met hoog risico op acrylamiden sluiten we daarom principieel uit.

Door de verse en zeer kwaliteitsvolle koffiebonen op een lagere  temperatuur en wat langer te laten roosteren, komen de heerlijke smaken en aroma’s tot hun recht. De tragere en gematigde roasting methode verzekert ons een gezonde en kwaliteitsvolle koffie, en geeft onze koffiebrander de mogelijkheid om aan strakke acrylamide monitoring te doen bij elke roast.

Composteerbare capsules in uw Nespresso machine  gebruiken

Met onze 100% composteerbare capsules kunnen uitsluitend gebruikt worden voor de classic Nespresso machine. Dus niet de vertuo versie.

Onze Alghero Intenso koffie capsules herken je aan hun grijze ring. Vergeet nooit je kopjes voor te verwarmen met heet water voor een perfecte espresso ervaring.

Samenstelling

Bewaring en houdbaarheid

Alghero Intenso koffie capsules is minstens houdbaar tot 30-08-2022 (25pcs). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar