Alant in theezakjes

Alant in theezakjes

Alant in theezakjes

  • Na een zware maaltijd
  • Kwaliteitsgarantie
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Griekse alantwortel zonder toevoegingen

Onze gedroogde Griekse alantwortel is 100% puur natuur en bevat geen toevoegingen. Doordat we de alant laten controleren en analyseren op actieve inhoudsstoffen zijn we zeker van een optimale werking. Deze alant voldoet aan de strenge eisen van de Europese Farmacopée.

Griekse alantthee na de maaltijd

Een kopje thee van alant is ideaal na een zware maaltijd. De smaak is wat bitter, dus een lepeltje honing toevoegen kan lekker zijn.

In onze piramidevormige theezakjes heeft de thee meer ruimte om dieper te infuseren en alle actieve stoffen en smaak aan je thee te geven. Deze theezakjes zijn bovendien duurzaam en composteerbaar.

Net zo kwaliteitsvol als losse thee

Onze alant in theezakjes is precies dezelfde als deze voor onze losse thee. Dus deze alantwortel thee in handige theezakjes is van dezelfde topkwaliteit als de losse thee.

Natuurlijke en composteerbare theezakjes

Onze theebuiltjes bestaan uit 100% natuurlijke vezels afkomstig van GMO-vrije mais. Ze zijn biologisch afbreekbaar waardoor ze gecomposteerd kunnen worden. Gezondere thee in je kopje, minder plastic in het milieu.

Alantwortel in theezakjes gebruiken

Laat 15 minuten trekken in een overdekte kop kokend water. Alantthee heeft een bittere smaak. Voeg eventueel een schepje honing toe.

Samenstelling

Zuivere Griekse alantwortel, 100% natuurlijk, zonder toevoegingen. In theezakjes van composteerbare PLA.

Bewaring en houdbaarheid

Alant in theezakjes is minstens houdbaar tot 30-03-2022 (20pcs). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar