Ahornsiroop graad C

Ahornsiroop graad C

Ahornsiroop graad CEsdoornsiroop, Maple syrup

  • Even zoet als suiker
  • Beste kwaliteit (graad C)
  • Van Canadese esdoorns
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Zoete ahornsiroop of esdoornsiroop graad C

Deze biologische onbewerkte ahornsiroop of esdoornsiroop graad C is een kwaliteitsvol en natuurlijk zoetmiddel. Ahornsiroop van graad C is de meest kwaliteitsvolle siroop: geoogst aan het einde van de lente en rijk aan mineralen en sporenelementen.

Gezonde suikervervanger

Ahornsiroop is een gezonde en voedzame suikervervanger. Deze ahornsiroop (graad C) smaakt even zoet als suiker en bevat van nature vitaminen, mineralen en sporenelementen. Voedingsstoffen die je in gewone suiker niet terugvindt. Bovendien bevat ahornsiroop ook minder calorieën dan suiker. Het heeft ook een lagere glycemische index. Dat maakt van ahornsiroop een voedzame suikervervanger voor de dagdagelijkse keuken.

Graad C garandeert topkwaliteit

De graden van ahornsiroop geven weer wanneer het sap geoogst wordt. Graad A wordt in de vroege lente geoogst, is licht van kleur en is een stuk armer aan mineralen. Graad C is de meest voedzame en kwaliteitsvolle graad. Dit donkere sap wordt pas op het einde van de lente geoogst en is hierdoor rijker. Ons ahornsiroop is gemaakt van het biologische sap van Canadese esdoorns. Sap van die bomen wordt opgevangen, ingekookt en ingedikt tot siroop.

Echt natuurproduct, ongemengd

Zorg steeds dat je geen industriële ahornsiroop aankoopt die aangevuld is met gekarameliseerde kristalsuiker. Soms bevatten die varianten slechts 10% ahornsiroop. Onze ahornsiroop graad C is een echt natuurproduct. Ahornsiroop graad C is een traditioneel zoetmiddel afkomstig van Canadese esdoorns. Na aanboren van de bomen wordt het opgevangen boomsap ingekookt en ingedikt tot ahornsiroop of esdoornsiroop. 100% zuiver, biologisch en vrij van toegevoegde suikers of andere additieven.

Geraffineerd of ongeraffineerd

Geraffineerde suikers zijn het restant dat wordt verkregen na verregaande raffinage van o.a. suikerbieten en suikerriet. Ze zijn ontdaan van mineralen en vitaminen die het lichaam nochtans nodig heeft om de suikers te verbranden. Geen wonder dat men tegenwoordig inziet dat geraffineerde suikers enkel “lege calorieën” leveren, het lichaam van nutriënten beroven en zo een rol spelen bij een groot aantal ziektebeelden.

Ahornsiroop graad C daarentegen bevat natuurlijke, ongeraffineerde suikers die nog vergezeld zijn van alle mineralen, sporenelementen en vitaminen van de natuurlijke omgeving. Het is dus een uitstekend alternatief voor geraffineerde suiker in alle mogelijke bereidingen. Ahornsiroop zou in geen enkele keuken mogen ontbreken.

Ahornsiroop of esdoornsiroop gebruiken

Ahornsiroop is een ideale suikervervanger in alle soorten gerechten. Het is lekker in gebak, pannenkoeken, wafels, sorbets, roomijs, yoghurt, muesli's, ontbijtgranen en fruitsalades.

Samenstelling

Zuivere ahornsiroop (graad C). Biologisch, 100% natuurlijk en zonder additieven.

Bewaring en houdbaarheid

Ahornsiroop graad C is minstens houdbaar tot 17-03-2023 (330g). Droog, donker en koel bewaren.

Aanverwante Producten

Recepten

maple-syrup
KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar