Ahornsiroop bio

Ahornsiroop bio

Ahornsiroop bio Esdoornsiroop, Maple syrup

  • Dark Amber Robust Quality
  • Van Canadese esdoorns
  • Even zoet als suiker
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Zoete ahornsiroop met een robuuste smaak

Onze biologische onbewerkte ahornsiroop of esdoornsiroop dark amber is een kwaliteitsvol en natuurlijk zoetmiddel. Deze ahornsiroop combineert de het breedst smaakbereik van alle siropen en behoort de meest kwaliteitsvolle siroop: geoogst aan het einde van de lente en rijk aan mineralen en sporenelementen.

Gezonde suikervervanger

Ahornsiroop is een gezonde en voedzame suikervervanger. Deze ahornsiroop smaakt even zoet als suiker en bevat van nature vitaminen, mineralen en sporenelementen. Voedingsstoffen die je in gewone suiker niet terugvindt.

Bovendien bevat ahornsiroop ook minder calorieën dan suiker. Het heeft ook een lagere glycemische index. Dat maakt van ahornsiroop een voedzame suikervervanger voor de dagdagelijkse keuken.

Echt natuurproduct, ongemengd

Onze dark amber ahornsiroop is gemaakt van het biologische sap van Canadese esdoorns. Sap van die bomen wordt opgevangen, ingekookt en ingedikt tot siroop.

Zorg steeds dat je geen industriële ahornsiroop aankoopt die aangevuld is met gekarameliseerde kristalsuiker. Soms bevatten die varianten slechts 10% ahornsiroop. Onze ahornsiroop dark amber is een echt natuurproduct.

Onze Ahornsiroop dark amber bevat natuurlijke, ongeraffineerde suikers die nog vergezeld zijn van alle mineralen, sporenelementen en vitaminen van de natuurlijke omgeving. Het is dus een uitstekend alternatief voor geraffineerde suiker in alle mogelijke bereidingen. Ahornsiroop zou in geen enkele keuken mogen ontbreken.

Ahornsiroop of esdoornsiroop gebruiken

Ahornsiroop is een ideale suikervervanger in alle soorten gerechten. Het is lekker in gebak, pannenkoeken, wafels, sorbets, roomijs, yoghurt, muesli's, ontbijtgranen en fruitsalades.

Samenstelling

Zuivere ahornsiroop dark amber robust. Biologisch, 100% natuurlijk en zonder additieven.

Bewaring en houdbaarheid

Ahornsiroop bio is minstens houdbaar tot 20-08-2024 (330g). Droog, donker en koel bewaren.

Aanverwante Producten

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar