Ahornsiroop

Ahornsiroop

Ahornsiroop of esdoornsiroop van hoogste kwaliteitEsdoornsiroop, Maple Syrup

  • Ongeraffineerd zoetmiddel
  • Kwaliteitsvolle graad C
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Ongeraffineerde Ahornsiroop of esdoornsiroop graad C

Deze biologische onbewerkte ahornsiroop of esdoornsiroop graad C is een kwaliteitsvol en natuurlijk zoetmiddel. Ahornsiropen van graad C zijn de meest kwaliteitsvolle siropen: geoogst aan het einde van de lente en rijk aan mineralen en sporenelementen.

Waarom is Ahornsiroop graad C beter dan graad A?

De graden van de ahornsiroop geven weer wanneer ahornsiroop of esdoornsiroop geoogst wordt. Graad A wordt in de vroege lente geoogst en is licht van kleur. Pas naar het einde van de lente toe zal de esdoornboom de donkere, mineraalrijke stroop van graad C leveren. Graad A is een stuk armer aan mineralen.

Ahornsiroop gebruiken

Ahornsiroop is een traditioneel zoetmiddel afkomstig van Canadese esdoorns. Na aanboren van de bomen wordt het opgevangen boomsap ingekookt en ingedikt tot esdoornsiroop. Deze ahornsiroop is 100% zuiver en is geteeld zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen. Het is lekker in gebak, pannenkoeken, wafels, sorbets, roomijs, yoghurt, muesli, ontbijgranen en fruitsla.

Ahornsiroop ideaal om geraffineerde suiker te vervangen

Geraffineerde suikers zijn het restant dat wordt verkregen na verregaande raffinage van o.a. suikerbieten en suikerriet. Ze zijn totaal ontdaan van mineralen en vitaminen die het lichaam nochtans broodnodig heeft om suikers te verbranden! Geen wonder dat men tegenwoordig inziet dat geraffineerde suikers enkel “lege calorieën” leveren, het lichaam van nutriënten beroven en zo een rol spelen bij een groot aantal ziektebeelden. Esdoornsiroop of Ahornsiroop graad C daarentegen bevat natuurlijke, ongeraffineerde suikers die nog vergezeld zijn van alle mineralen, sporenelementen en vitaminen van de natuurlijke omgeving. Het is dan ook een uitstekend natuurlijk alternatief voor geraffineerde suiker in alle mogelijke bereidingen. Esdoornsiroop of Ahornsiroop zou in geen enkele keuken mogen ontbreken. Let er wel op dat je geen commerciële esdoornsiroop aankoopt waar amper 10% echte esdoornsiroop in zit en die voor de rest bestaat uit gekarameliseerde witte suiker!

Samenstelling

Zuivere Ahornsiroop Graad C, ongeraffineerd en biologisch.

Bewaring en houdbaarheid

Droog, donker en koel bewaren.

Aanverwante Producten

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar