Acaibes

Acaibes

AcaibesEuterpe precatoria

  • Premium kwaliteit acaipoeder
  • Met de hand geoogste bessen
  • Gevriesdroogd voor optimaal behoud van voedingswaarden
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Biologische acaibessen uit Brazilië

Ons acaipoeder wordt gemaakt van verse, diep purpere acaibessen uit het Boliviaanse Amazoneregenwoud. De bessen worden daar biologisch geteeld. Hierdoor kunnen we garanderen dat ons acaipoeder volledig zuiver is, vrij van kunstmatige pesticiden en herbiciden.

Zorgvuldige oogst en verwerking

We oogsten en verwerken de verse acaibessen voor ons poeder met de grootste zorg. De acaibessen worden met de hand geoogst uit de hoogte toppen van de acaibomen. Daar bevinden zich de krachtigste bessen. Na de oogst, worden de besjes meteen gevriesdroogd. Zo blijven natuurlijke voedingsstoffen optimaal bewaard. Ten slotte malen we de gedroogde bessen tot een fijn poeder. Het resultaat is een uiterst zuiver, 100% raw acaipoeder van uitzonderlijke kwaliteit.

1kg gevriesdroogd acaipoeder komt overeen met 20kg verse acaibessen.

Gezonde voedingsstoffen in acaipoeder

Onze acaibessen groeien aan de Euterpe precatoria boom. De antioxidant waarde (ORAC) van dit type acaibessen is dubbel zo hoog als die van de standaard oleracea variëteit.

Naast veel antioxidanten, zorgt acaipoeder ook voor goed opneembare plantaardige eiwitten. Hierdoor wordt het veel gebruikt door sporters en atleten, alsook door vegetariërs en veganisten. Acaipoeder bevat ook gezonde voedingsvezels, mineralen calcium en ijzer en vitamine C.

Gebruik

Acaipoeder heeft een zoete bessensmaak. Je kan het mengen met water, melk, yoghurt of smoothies. Of maak je eigen supercocktail met wat vruchtensap en een lepeltje poeder. Ook te gebruiken als basis voor een acai bowl in plaats van acaipuree.

Maak zelf capsules van acaipoeder met de handige capsule machine.

Gebruik van Acaibes

Voeg dagelijks tot 6 gram acai poeder (= 1 tot 2 theelepels) in je favoriete vruchtensap, melk of smoothie. Of maak je eigen supercocktail met wat vruchtensap en een lepeltje acaibes poeder.

Maak zelf capsules van acai bes poeder met de handige capsule machine.

Bewaren op een koele en droge plaats. Koel bewaren, ook na opening.

Samenstelling

Gevriesdroogde en gemalen acaibes uit Bolivia, 0,2% citroenzuur voor een optimale bewaring.

Bewaring en houdbaarheid

Acaibes is minstens houdbaar tot 15-07-2021 (75g), 15-07-2021 (200g). Droog, donker en koel bewaren.

Voedingswaarde van Acaibes

Voedingswaarde per 100g
Energie2197 kJ
Energie534 kcal
Koolhydraten8.5g
waarvan suikers1g
Eiwitten8.6g
Vetten44.5g
Verzadigde vetten11g
Vezels32.5g
Natrium64mg

Voorzorgen

Bewaren op een koele en droge plaats.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, schelpdieren, soja, sulfiet, vis en weekdieren worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Aanverwante Producten

Recepten

Gezonde en prachtig kleurende acai glazuur - icing

Zeef 125 g suiker of kokosbloesemsuiker met 2 tl acai bessenpoeder in een kom. Voeg beetje bij beetje koud water toe en roer tot het mengsel van gemiddelde dikte is. Het moet dun genoeg zijn om te kunnen verspreiden, maar niet zo dun dat het overal naartoe loopt. Wanneer je cake of koekjes afgekoeld zijn, verspreid je de acai glazuur er overheen. Laat stollen voor ten minste een half uur.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar