Acaciahoning bio

Acaciahoning bio

Acaciahoning bio

  • Helder en mild
  • Europese oorsprong
  • Blijft lang vloeibaar
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Heldere, vloeibare honing

Acaciahoning blijft langer vloeibaar dan andere honingsoorten. Dat komt omdat er meer fructose in zit. Biologische acaciahoning is één van de helderste honingsoorten ter wereld. Het is zo helder dat je er bijna door kan kijken. De honing smaakt mild en zacht. Hij verspreidt bovendien een aangenaam bloemig aroma.

Kwaliteitsgarantie

Onze acaciahoning biologisch gecertificeerd, onbewerkt, puur en natuurzuiver. Hij bevat geen toevoegingen en is op een natuurlijke manier, zonder opwarming, verwerkt. Deze honing voldoet aan hoge kwaliteitsnormen en is onderworpen aan een uitgebreide analyse. Onze honing wordt zorgvuldig gecontroleerd zodat we er zeker van zijn dat de bijen geen suiker bijgevoederd krijgen tijdens de bloeiperiode.

Gebruik

Acaciahoning combineert ideaal met kaasschotels en thee. Je kan het ook gebruiken om gerechten te zoeten.

Samenstelling

Koudgeslingerde acaciahoning van Europese oorsprong. Biologisch, natuurzuiver en zonder additieven. De bijen worden tijdens de bloeiperiode niet bijgevoederd.

Bewaring en houdbaarheid

Acaciahoning bio is minstens houdbaar tot 31-01-2022 (200g), 01-11-2021 (500g). Droog, donker en koel bewaren.

Voedingswaarde van Acaciahoning bio

Voedingswaarde per 100g
Energie1340 kJ
Energie320 kcal
Koolhydraten79g
waarvan suikers79g
Eiwitten0.5g
Vezels0.7g
Natrium8mg

Voorzorgen

Onbewerkte honing kan na een tijdje kristalliseren. Dit herken je aan een witte neerslag. Deze kristallisatie is volkomen natuurlijk. Het doet geen afbreuk aan de kwaliteit. Maak gekristalliseerde honing weer vloeibaar door de honingpot enige tijd in handwarm water (maximum 40°C) of op de verwarming te plaatsen. Let op dat de honing niet te warm wordt. Dan verdwijnen heel wat voedingsstoffen. Roer in de licht opgewarmde honing om de natuurlijk romige of vloeibare textuur te herstellen.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, schelpdieren, soja, sulfiet, vis en weekdieren worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar