Abrikozen stukjes ongezwaveld

Abrikozen stukjes ongezwaveld

Abrikozen stukjes ongezwaveld

  • Ongezwaveld en ongezoet
  • Veelzijdig te gebruiken

Ongezwavelde natuurlijke abrikozenstukjes

Onze ongezwavelde abrikozenstukjes zijn een echte exclusiviteit. Ze zijn volledig natuurlijk gedroogd, zonder gebruik van zwavel of toevoeging van suiker. Hierdoor is de kleur iets donkerder dan andere gedroogde abrikozen. Deze abrikozenstukjes hebben van nature een intense zoete smaak. Bovendien bevatten ze heel wat gezonde inhoudsstoffen, zoals kalium, magnesium, koper, vitamine E en betacaroteen. Deze gedroogde abrikozenstukjes zijn 100% zuiver, zonder additieven.

Lage glycemische index

Gedroogde abrikozen hebben een lage glycemische index van 30-32. De glycemische index geeft aan in welke mate het bloedsuikerniveau stijgt na het consumeren van een bepaald voedingsmiddel.

Veelzijdig in gebruik

Voeg wat abrikozenstukjes toe aan muesli, yoghurt, desserts, gebak en kaasschotels. Je kan de stukjes ook een nacht laten weken in koud water. Hierdoor worden ze weer lekker sappig en kan je ze gebruiken zoals verse abrikozen.

Samenstelling

Gedroogde abrikozenstukjes, rijstmeel om het aaneen kleven van de stukjes te voorkomen. 100% natuurlijk, zonder toevoeging van zwavel of andere additieven.

Bewaring en houdbaarheid

Abrikozen stukjes ongezwaveld is minstens houdbaar tot 14-12-2019 (1kg). Droog, donker en koel bewaren.

Voedingswaarde van Abrikozen stukjes ongezwaveld

Voedingswaarde per 100g
Energie1203 kJ
Energie285 kcal
Koolhydraten59g
waarvan suikers56g
Eiwitten5g
Vezels14.4g
Natrium24mg

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een omgeving waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar